Trysil videregående skole

Til bords i Frankrike: oppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Til bords i Frankrike: oppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5944 B
Eier
  • tvs
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • Frankrike
År
  • 2000
ISBN
  • 82-05-25581-4
  • 82-525-3611-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00113037
*007  
*008030221         no     a          00nob 
*020  $a82-05-25581-4
*020  $a82-525-3611-5$gBk
*0821 $a641.5944$zh
*096  $aq641.5944 B
*10010$aBrennan, Georgeanne
*24510$aTil bords i Frankrike$boppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken$coppskrifter og tekst: Georgeanne Brennan ; oversatt av Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
*260  $aOslo$bGyldendal$c2000
*300  $a255 s.$bkol. ill.
*440 0$aTil bords i$vFrankrike
*650 1$aKokebøker$xFrankrike
*650 1$aMatlaging$xFrankrike
*650 1$aInternasjonal matlaging
*651 1$aFrankrike
*653 1$aOppskrifter
*70010$aStorsveen, Eva$eovers.
*70010$aBakke, Kyrre Haugen$eovers.
*70010$aHovig, Ingrid Espelid$emedarb.
*74000$aFrankrike
*850  $atvs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Trysil vgs Biblioteketq641.5944 B