Forfatter
Tittel Kulturnøkkel til Kina: en rask innføring i historie, samfunnsforhold, skikk og bruk
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Undertittel hentet fra omslaget. Ryggtittel: Kina : historie, samfunnsforhold, skikk og bruk
Boken gir opplysninger om holdninger, oppfatninger og korrekt oppførsel, slik at du kommer til landet med en grunnleggende kjennskap til reglene for skikk og bruk, alminnelig høflighet og hva som er følsomme områder. Boken forteller blant annet om landets verdier, religion og tradisjoner, fritid og kulturliv, hva man bør gjøre, og unngå å gjøre, kroppsspråk, selskapelighet, mat og drikke, gi og motta gaver, holdninger i arbeidslivet, forhandlingstaktikk og språk og kommunikasjoner. Har stikkordregister.
ISBN 82-7886-178-1 978-82-7886-178-3
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00116406
*007
*008080926s2008 no ar 00nob 9
*020 $a82-7886-178-1$bh$c129.00
*020 $a978-82-7886-178-3$bh$c129.00
*025 $a9788278861783
*0821 $a951$zh
*096 $a951 Kina F
*10010$aFlower, Kathy
*24510$aKulturnøkkel til Kina$ben rask innføring i historie, samfunnsforhold, skikk og bruk$cKathy Flower
*250 $a1. utg., 1. oppl
*260 $aOslo$bLibretto forl.$c2008
*300 $a168 s.$bill.
*440 0$aKulturnøklene!
*500 $aUndertittel hentet fra omslaget. Ryggtittel: Kina : historie, samfunnsforhold, skikk og bruk
*520 $aBoken gir opplysninger om holdninger, oppfatninger og korrekt oppførsel, slik at du kommer til landet med en grunnleggende kjennskap til reglene for skikk og bruk, alminnelig høflighet og hva som er følsomme områder. Boken forteller blant annet om landets verdier, religion og tradisjoner, fritid og kulturliv, hva man bør gjøre, og unngå å gjøre, kroppsspråk, selskapelighet, mat og drikke, gi og motta gaver, holdninger i arbeidslivet, forhandlingstaktikk og språk og kommunikasjoner. Har stikkordregister.
*650 1$aSkikker
*650 1$aKultursosiologi
*651 1$aKina
*655 1$vReisehåndbøker
*70010$aThorsteinsen, Tom$eoversetter
*74000$aKina
*765 $eeng$i2003$kCulture smart!$tChina
*850 $atvs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening