Trysil videregående skole

Glutenfri bakst
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Glutenfri bakst
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5631 A
Eier
  • tvs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Boken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød og kaker, blant annet fiberrike baguetter, frokostrundstykker, grovbrød, muffins, fastelavnsboller og prinsessekake. Boken innleder med tips og triks som kan være til nytte på kjøkkenet. Oppskriftene er gjennomgått av norsk cøliakiforening. Har register.
ISBN
  • 82-05-37402-3
  • 978-82-05-37402-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00116805
*007  
*008090316s2007    no     ar         00nob 9 
*020  $a82-05-37402-3$bib$c299.00
*020  $a978-82-05-37402-7$bib$c299.00
*025  $a9788205374027
*08230$a641.5631$zh
*096  $aq641.5631 A
*10010$aAndersson, Charlotte
*24510$aGlutenfri bakst$cCharlotte Andersson ; oversatt av Irene Inman Tjørve
*250  $a1. utg., 1. oppl
*260  $aOslo$bGyldendal$c2007
*300  $a127 s.$bkol. ill.
*520  $aBoken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød og kaker, blant annet fiberrike baguetter, frokostrundstykker, grovbrød, muffins, fastelavnsboller og prinsessekake. Boken innleder med tips og triks som kan være til nytte på kjøkkenet. Oppskriftene er gjennomgått av norsk cøliakiforening. Har register.
*650 1$aDiett
*650 1$aErnæringssykdommer
*650 1$aBakverk
*650 1$aGlutenfri kost
*650 1$aMatlaging
*655 1$vKokebøker
*70010$aTjørve, Irene Inman$eoversetter
*7650 $esve$tGlutenfria bröd och bakverk för hela familjen
*850  $atvs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Trysil vgs Biblioteketq641.5631 A