Trysil videregående skole

Kokeboken uten melk : en praktisk håndbok
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kokeboken uten melk : en praktisk håndbok
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.563 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Forekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net
ISBN
  • 82-300-0300-9
  • 978-82-300-0300-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00002113 am  2200313   4500
*00123791
*008170802s2006    no     ar         00nob 9
*019  $bl
*020  $a82-300-0300-9 $bib.
*020  $a978-82-300-0300-8 $bib.
*025  $a9788230003008
*0820 $a641.563 $zh $223/nor
*082  $a616.975
*096  $a641.563 K
*10010$aKarlsen, Liv Wiborg$d1949-$jNO$8f
*24510$aKokeboken uten melk $ben praktisk håndbok
*260  $aOslo $bKolofon$c2006
*300  $a294 s. $bill. $c22 cm
*520  $aForekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net
*650 0$aErnæring
*650 0$aErnæringssykdommer
*650 0$aAllergi
*650  $aMatallergier
*653  $aMatvareallergi
*655  $aKokebøker
*90010$aKarlsen, Liv H. Wiborg $zKarlsen, Liv Wiborg $jNO
*90010$aWiborg, Liv H. $zKarlsen, Liv Wiborg $jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Trysil vgs Biblioteket641.563 K